Joi, 29 decembrie, pe Dj203 A, în localitatea Grebănu, a avut loc un accident rutier în care două persoane au fost rănite.

Din primele date de la fața locului este vorba despre o coliziune între autoturismul condus pe direcția Râmnicu Sărat către Livada, de către un șofer în vârstă de 55 de ani, din județul Vrancea și mașina care se deplasa din sens opus la volanul căreia se afla un conducător auto în vârstă de 37 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi ocupanți din mașina șoferului din Vrancea, două femei în vârstă de 64, din localitatea Vâlcelele, respectiv de 48 de ani, din Grebănu. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentScandalul de la B1 TV, departe de a se fi încheiat. Rezervistul Oancea contraatacă. Bobby Păunescu, replică acidă: Am fost un manager slab când l-am adus pe Oancea în șlapi, cu punga de 1 leu în mână, la conducere
Articolul următorCozmin Gușă: Coldea sună adunarea trupelor prin Nistorescu. Avem o nouă Divizie „R”, similară celei ceaușiste pentru manipularea manifestațiilor