O vulpe a înnoptat pe casa scării unui bloc din comuna buzoiană Berca

Locatarii unui bloc din comuna buzoiană Berca au avut parte de un musafir mai puţin obişnuit. O vulpe a intrat la orele serii în scara blocului, unde a rămas până dimineaţă.

Un tânăr a filmat animalul şi a postat înregistrarea pe reţelele de socializare. În scurta înregistrare video apare cum vulpea urcă scările imobilului până la etajele superioare. Deşi îl observă pe locatar, vulpea nu are nicio reacţie şi îşi continuă drumul pe scările blocului.

SPecialiştii atrag atenţia că, în astfel de situaţii, oamenii nu trebuie să se apropie de vulpi. Acestea pot fi vectori de transmitere a virusului rabiei. Potrivit directorului AJVPS Buzău, vulpea fie s-a refugiat în scara blocului, hăituită de câinii maidanezi, fie are probleme de sănătate.

Nu este pentru prima data cand localnicii din Berca primesc vizita unor animale sălbatice. Astă-vară, oamenii au avut mari necazuri din pricina porcilor mistreți care s-au apropiat periculos de sat.

Articolul precedentCurtea de Apel Ploieşti își suspendă activitatea ca protest faţă de abrogarea pensiilor!Protestul magistraților afectează instanțe din județele Prahova, Dâmbovița și Buzău!
Articolul următor24 de ani de închisoare pentru tânărul care și-a incendiat iubita