O femeie  de 56 de ani, angajată a grădiniței din localitate, a fost ucisă cu bestialitate de propriul soț, în urma unui conflict spontan

Tragedia a avut loc ieri, în locuința soților Ciont din comuna Luciu. Femeia, care lucra ca îngrijitoare la școala din localitate, venise de la serviciu și se apucase de treabă în gospodărie. Aveau să fie ultimele ei clipe. Soțul acesteia, un bărbat despre care localnicii spun că obișnuia să bea și să facă scandal, a început cearta. Nimeni nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat între cei doi, însă este cert că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul și-a ucis cu bestialitate soția și a încercat să ascundă crima.

Vecinii spun că bărbatul ar fi legat-o pe femeie de gât cu o funie, însă nu se știe dacă strangularea este cauza morții sau dacă a făcut-o doar pentru ca totul să pară o sinucidere. Abia spre seară, vecinii au observat că bărbatul este din ce în ce mai agitat și au încercat să afle ce se întâmplă.

Vestea morții Marioarei Ciont a căzut ca un trăsnet peste comunitatea din Luciu. Localnicii au numai cuvinte de laudă la adresa femeii, pe care o știau drept o persoană caldă, iubitoare și liniștită, care muncea zi lumină pentru a-și întreține familia.

Marioara Ciont avea doi copii de excepție. Cel mare este medic rezident, iar cel mic a absolvit teologia și urmează cursurile unei școli sanitare. Amândoi plecaseră de acasă la facultate, însă familia lor rămăseseră unită, în ciuda episoadelor nervoase ale tatălui.

Articolul precedentAdolescent de 15 ani și vecinul său, la spital după o bătaie cruntă
Articolul următorNereguli grave descoperite de inspectorii ANSVSA la Buzău