Marian Oprișan a pierdut procesul cu IPJ Buzău, astfel că rămâne fără permis de conducere

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a pierdut definitiv procesul cu Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, după ce a contestat în instanță procesul verbal prin care i-a fost reținut permisul de conducere pe data de 29 noiembrie 2017.

La vremea respectivă, mașina la volanul căreia se afla Oprişan a fost înregistrată de aparatul radar rulând cu 191 de kilometri pe oră, în afara localității Oreavu.

“Cea mai mare viteză – 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN2-E85, în afara localităţii Oreavu”, potrivit unui comunicat al IPJ Buzău.

Procesul a durat aproape trei ani, iar decizia definitivă a fost dată pe data de 28 mai a.c. “Respinge apelul ca fiind nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în hotărârea judecătorilor.

În anul 2014, Marian Oprișan a mai fost implicat într-un eveniment similar, pe raza comunei Nicolae Bălcescu, din județul Bacău. Deși a contestat în instanță, magistrații nu i-au dat câștig de cauză și l-au lăsat fără permis, printr-o decizie definitivă, în 2016, tot pentru o perioadă de 3 luni.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Valer Dorneanu, șeful deputaților când se nășteau baronii. Șeful CCR, în Rusia pe banii românilor
Articolul următorBacalaureat 2020. Sesiune specială în iulie pentru elevii cu temperatură mare sau cu probleme de sănătate