Trafic cu restricții, din cauza montării segmentelor betonate, în zona Fabrica de Bere

Numeroasele accidente petrecute pe Soseaua Nordului, in vecinatatea fabricii de bere, i-au determinat pe edili sa adopte masura instalarii separatoarelor de sens. Azi, firma contatactata de municipalitate a inceput montarea segmentelor din beton. Politistii de la rutiera spera ca numarul evenimentelor rutiere din zona sa scada sensibil, in urma acestei masuri.

Municipalitatea a inceput montarea separatoarelor de sens, pe Șoseaua Nordului, în zona Fabricii de Bere. Azi și mîine, în zona străzii Veteranilor se va circula cu restricții, întrucît firma contactată de primărie lucrează la instalarea segmentelor din beton, similare cu cele montate, cu cîțiva ani în urmă, pe segmentul de drum din vecinătatea fostului Han Edera.

În ultimele luni, în zonă s-au produs mai multe accidente grave, soldate cu pierderi de vieți omenești. Separatoarele sunt menite să împiedice depășirile și pătrunderile pe contrasens, dar și virajul la stînga, către Strada Veteranilor, spre Micro 14.

Măsura instalării separatoarelor de sens a fost luată în cadrul Comisiei pentru Siguranță Rutieră a municipiului.  Studiile arată că pe arterele pe care au fost instalate numărul accidentelor rutiere s-a diminuat drastic.

Articolul precedentAccident mortal, pe DN2E85
Articolul următorAccident cu 3 mașini. O fetiță de 11 ani, rănită grav