Vineri dimineață, un bărbat de 71 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia pe Bulevardul Unirii din municipiul Buzău. Deși a fost preluat de echipajele medicale, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Bărbatul de 71 de ani ar fi avut în urmă cu câteva luni o formă ușoară de COVID-19. Infectarea cu noul coronavirus l-a afectat serios pe buzoian, care a intrat în depresie iar de atunci tot amenința că își va pune capăt zilelor. Vineri dimineață și-a pus planul în aplicare. Într-un moment în care soția sa se afla într-o altă cameră, bărbatul a deschis geamul din dormitor și s-a aruncat în gol, de la etajul 5.

Un echipaj de la SMURD Buzău a ajuns imediat la fața locului, iar medicii au început manevrele de resuscitare. Bărbatul a fost urcat în ambulanță și transportat la UPU, însă medicii au declarat decesul. Bărbatul a suferit mai multe traumatisme la nivelul capului, membrelor superioare și inferioare. 

 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedent8.268 de cazuri noi de Covid în România din peste 57.000 de teste. Am depășit 50.000 de decese
Articolul următorFoto: Angajat al unei societăţi prins în flagrant de polițiști în timp ce înstrăina produsele angajatorului