Mihai Stoica și Valeriu Argăseală, vizită de lucru la Buzău!

Mihai Stoica și Valeriu Argăseală, reprezentanții clubului FCSB au fost prezenți în această dimineață la Buzău, pe stadionul din Crâng, acolo unde au efectuat o vizită pe principala arena din oraș, alături de reprezentanții Sport Club Municipal Gloria Buzău.

Din primele informații,  FCSB ar urma să joace la Buzău o bună parte din jocurile stagiune următoare, arena din Crâng urmând să fie trecută ca stadion secundar în dosarul de licențiere pe care gruparea patronată de Gigi Becali trebuie să îl depună în următoarele două luni de zile, în vederea participării în noua ediție a ligii 1 care va debuta în toamnă.

Mai mult, celor doi oficiali roș-albaștri le-a fost cerut sfatul și din câte se pare au acceptat să ofere un sprijin consistent buzoienilor, în vederea întocmirii dosarului de licențiere de care are nevoie Sport Club Municipal pentru participarea în stagiunea 2020-2021 a ligii secunde la fotbal.

Foto:Buzăul-sportiv.ro

Articolul precedentMănăstirea Rătești, în colaps. Turla bisericii s-a dărâmat
Articolul următorCurtea de Apel Ploieşti își suspendă activitatea ca protest faţă de abrogarea pensiilor!Protestul magistraților afectează instanțe din județele Prahova, Dâmbovița și Buzău!