Conducerea clubului SCM Gloria Buzău a anunţat, luni, că va deschide o anchetă administrativă pentru a stabili responsabilitatea firmei transportatoare în urma evenimentului rutier de pe DN 2D, de la sfârşitul săptămânii trecute, în care a fost implicat un microbuz cu 15 tineri sportivi.

Preşedintele clubului, Gheorghe Cazan, a adresat mulţumiri „oamenilor inimoşi din cadrul ISU, autorităţilor publice din localitatea Tulnici şi celor care i-au găzduit temporar pe jucători”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, AGERPRES.

Un microbuz în care se aflau 15 sportivi de la SCM Gloria Buzău, care se întorceau de la Miercurea Ciuc, unde au participat la un meci din cadrul Ligii Elitelor U 17, a fost implicat, sâmbătă seară, într-un eveniment rutier pe DN 2 D, la limita dintre judeţele Vrancea şi Covasna.

Potrivit ISU Vrancea, evenimentul a avut loc între localităţile Ojdula, din judeţul Covasna, şi Tulnici, din judeţul Vrancea,. Din cauza carosabilului acoperit cu polei şi a ninsorii, şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers, iar microbuzul a ieşit în afara părţii carosabile, unde a rămas blocat, nefiind înregistrate victime.

Cei 15 sportivi, cu vârste între 16 şi 18 ani, au fost preluaţi de autorităţi şi cazaţi, temporar, la Primăria Tulnici.

Articolul precedentMomente emotionante la IJJ Buzau. Schimb de stafeta intre generatii
Articolul următorBlack Friday 2019: sute de români au reclamat la ANPC că au luat țeapă!