Un botez cu 250 de invitați, la care naș era chiar Adi Minune a fost oprit de polițiști.

Polițiștii din Buzău au fost cei  care au încheiat un botez la care naș era chiar manelistul Adi Minune. Totul s-a petrecut într-un salon de evenimente de pe DN1B. Tatăl copilului este implicat într-un dosar de proxenetism și se află sub control judiciar. Amenda dată de autorități a fost de 10.000 de lei.

”Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un eveniment (botez) la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoştinţă organizatorului – un tânăr de 31 de ani din localitate – prevederile legale şi au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Maria Vrapciu.

Toți invitații au părăsit petrecerea, nu înainte însă de a se striga darul.

Poliţiştii buzoieni au pus capăt, azi-noapte, unui botez la care participau aproximativ 250 de invitaţi. Petrecerea avea loc într-un salon de evenimente de pe DN1B, iar naş era celebrul manelist Adrian Minune. Ştiri pe aceeaşi temă Priveghiul interlopului Emi Pian s-a lăsat cu manele şi amenzi. Florin… Percheziţii, manele şi belele: Salam şi Guţă, storşi de bani de Clanul… Reacţia lui Adi Minune după ce maneaua lui s-a auzit la Neversea VIDEO… Florin Salam şi alţi colegi de breaslă ai naşului urmau să cânte în cadrul evenimentului, în cazul în care poliţiştii şi jandarmii nu le deturnau planurile. Tatăl copilului botezat este un individ aflat sub control judiciar într-un dosar de proxenetism, care a făcut obiectul unor ample percheziţii la finalulul lunii iulie. După oprirea petrecerii, naşul Adi Minune a mai avut timp doar să anunţe strângerea darului la plecarea oaspeţilor din cortul de evenimente. Potrivit IPJ, luni, în intervalul 19.00 – 01.00, în cadrul unor acţiuni organizate pe raza municipiului Buzău şi a comunelor limitrofe, poliţişti împreună cu jandarmi, au controlat un agent economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente private din Merei. Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un botez la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoştinţă organizatorului, un tânăr de 31 de ani, din localitate, prevederile legale şi au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19. În consecinţă, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a organizatorului amendă de 10.000 lei, conform legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemie de Covid-19. În urma intervenţiei toţi participanţii au părasit locaţia.

Citeste mai mult: adev.ro/qh29us

Sursa: Realitatea de Buzau