Toți buzoienii își doresc un oraș curat, dar lipsa de educație și civilizație a unora dintre ei duce la situații în care în jurul containerelor se găsesc munți de gunoaie. Zilnic sunt identificate situații cu gunoaie aruncate la întâmplare, saci cu resturi menajere lângă platformele îngropate, peturi, măști și alte resturi aruncate pe străzi. 

O astfel de situație e semnalată în această dimineață de viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Sorin Apostu, care a postat pe pagina sa pe contul său de facebook o fotografie care arată lipsa de civilizație a unora dintre locuitorii municipiului Buzău, gunoaie de tot felul lăsate lângă platforma îngropată, cu containerele goale.

Imagine

”Știu că astăzi e duminică, dar vreau să trag un semnal de alarmă! De ce, la adăpostul întunericului, alegem să ne comportăm așa? De ce unora le-a fost greu să mai facă doi pași până la platforma îngropată? Ne dorim cu toții un oraș curat, si trebuie fiecare să facă un efort minim pentru asta! Buzăul poate și trebuie să devină cel mai curat oraș din România! O duminică binecuvântată tuturor!” a scris viceprimarul Ionuț Apostu

Viceprimarul Apostu a anunțat că vor fi montate camere video în preajma tuturor platformelor îngropate, pentru ca autorii faptelor de acest gen să fie identificați și sancționați.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentGloria Buzău a pierdut la Cisnădie și a coborât pe locul 7 în Liga Florilor
Articolul următorConcentratoare și măști de oxigen donate către spitalele din Brăila, Buzău, Galați