SCM Gloria Buzău a suferit a doua înfrângere în actualul sezon de Liga Florilor. Echipa pregătită de Aurelian Roșca a pierdut pe terenul celor de la Măgura Cisnădie, o altă echipă românească calificată în turul III preliminar al European League EHF, cu scorul de 27-23 (14-12). Buzăul a ratat 4 aruncări de la 7 metri, două prin Czeczi și câte una prin Ilie și Simion. 

Jocul a fost echilibrat, primul gol marcându-se în minutul 4, când gazdele au marcat de la 7 metri prin Marilena Neagu, apoi Gloria a preluat conducerea prin reușitele realizate de Ilie și Harabagiu. În minutul 10 echipa din Buzău conducea cu două goluri, scor 2-4, însă în minutul 14 Bardac a readus Măgura în avantaj, scor 6-5. Cele două echipe au fost ultima dată la egalitate în minutul 20, la scorul de 11-11, după două goluri marcate de Petrovic. În minutul 29 gazdele au avut 3 goluri avans, 14-11, dar ultimul gol al primei reprize a fost marcat de Vasilevskaya.

După pauză, primele care au marcat au fost tot fetele de la Cisnădie, care s-au desprins prima dată la 4 goluri în minutul 38, scor 17-13. Buzăul a redus handicapul la două goluri prin reușitele realizate de Czeczi și Harabagiu, 17-15. În minutul 46 diferența era tot de două goluri, 19-17, dar Cisnădie a reușit o serie de trei goluri fără să primească verunul și s-au distanțat la 22-17 în minutul 50. Cea mai mare diferență a fost de 6 goluri, în minutul 54, după două goluri marcate de Abed Kader, scor 25-19. În minutul 58 Măgura avea tot 6 goluri, scor 27-21, iar pe final Buzăul a mai redus handicapul prin golurile marcate de Petruș și Simion, ultima ratând în ultimele 15 secunde golul care ar fi făcut ca înfrângerea să fie la doar 3 goluri.

SCM Gloria Buzău: Batinovic, Nenezic – Harabagiu 7, Petrovic 5, A. Ilie 3, Simion 2, Czeczi 2, Stoleru 1, Condurache 1, Petruș 1, Vasileuskaya 1, Munteanu, Subțirică-Iovănescu, Zamfirescu, Savu, Samson. Antrenor: Aurelian Roșca.

Înfrângerea de la Cisnădie a coborât Gloria până pe locul 7 în clasament. Nici următorul joc nu va fi mai uşor. Joi, 4 noiembrie, de la 16.00, la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” din Buzău, fetele pregătite de Aurelian Roșca vor juca împotriva Dunării Brăila, pe care dacă o va învinge îi va preda locul 7 în clasament.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentNicolae Ciucă a depus la Parlament programul de guvernare: Este centrat pe rezolvarea pandemiei și criza prețurilor
Articolul următorSemnal de alarmă tras de viceprimarul Apostu. Gunoaie aruncate lângă containerele goale