Zăpada abundentă și vântul puternic au făcut probleme în județul Buzău. Drumarii acționează în continuu pentru ca circulația să nu fie blocată.

În cursul nopții s-a acționat permanent pe 6 drumuri naționale care leagă județul Buzău de Slobozia, Brăila, Ploiești, Brașov, Vrancea și Ialomița. Astfel, s-a intervenit cu 26 de utilaje ATB și unimog – uri și s-au împrăștiat peste 250 de tone de antiderapant pe următoarele tronsoane de drum: DN2E85 la limitele județelor Vrancea și Ialomița, DN1B Buzău – Ploiești, DN2B Buzău-Brăila, DN2C Costești –Slobozia, DN22 Râmnicu Sărat – Brăila  și pe DN 10 Buzău-Brașov.

De asemenea, la Oreavu, un microbuz cu 15 persoane s-a rasturnat inafara carosabilului. Potrivit purtatatorului de cuvânt al Institutiei Prefectului nu au fost raniti grav dar soferul a ramas incarcerat si a fost necesara interventia unei echipe de descarcerare.
Mai multe persoane au fost transportate la spital acuzind dureri.
 Pe DJ 220 la Boboc masina condusa de o soferita incepatoare a derapat si s-a asezat de-a curmezisul soselei blocând un al doilea autoturism.
Situatia a fost rezolvata cu ajutorul unor utilaje trimise in zona de Primaria Cochirleanaca.
Articolul precedentTânără căutată de poliția din Italia pentru contrabandă cu tutun, prinsă în Buzău
Articolul următorVIDEO Gerul a făcut o primă victimă. Bărbat găsit mort în toaleta unei biserici