Un microbuz plin cu elevi buzoieni s-a răsturnat în Tulnici, Vrancea. Copiii au fost cazați în incinta primăriei din localitate

Forțe și mijloace din cadrul ISU Vrancea și ISU Covasna cu un efectiv de șapte echipaje intervin în comuna Tulnici – Vrancea, unde un microbuz a ieșit în afara părții carosabile pe DN2 D, între localitățile Ojdula/CV și Tulnici/VN. În microbuz se aflau 15 copii (vârste cuprinse între 16-17 ani).

Copiii au fost preluați cu însoțitorii de un microbuz din comuna Tulnici și adăpostiți la o pensiune din zonă. În zonă ninge, deja, de câteva ore.

Tinerii sportivi al căror microbuz a ieșit de pe carosabil, între Vrancea și Covasna, pe DN2D Focșani – Ojdula, erau din județul Buzău și se întorceau de la un cantonament din Miercurea Ciuc. Se pare că, din cauza ninsorii abundente, conducătorul auto a pierdut controlul direcției de mers. 

Conform RealitateadeVrancea.net, copiii au fost preluați cu un microbuz și duși la Primăria comunei Tulnici până la remedierea situației. Primarul comunei Tulnici, Aurel Boțu, a dat asigurări că elevii sunt toți teferi și vor beneficia de condiții optime.

 

Articolul precedentGloria, egal la Miercurea-Ciuc, cu Csikszereda
Articolul următorUn nou cutremur a zguduit zona Buzăului