Un ialomiţean în vârstă de 31 de ani a fost prins circulând cu nici mai mult, nici mai puțin de 126 de kilometri pe oră în municipiul Buzău

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că noaptea, marile bulevarde din Buzău devin piste de Formula 1. Unii dintre cei care își testează limitele mașinile cad însă în plasa polițiștilor, iar sancțiunile sunt pe măsura faptelor.
Ultima ispravă îi aparține unui ialomiţean în vârstă de 31 de ani, care a fost prins circulând cu nici mai mult, nici mai puțin de 126 de kilometri pe oră. Tânărul a rămas pe loc fără permis și s-a ales cu o amendă record.
Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au aplicat 408 de sancţiuni contravenţionale ca urmare a neregulilor constatate în trafic. Dintre acestea, 217 dintre abateri au fost la regimul legal de viteză, iar împotriva a 13 şoferi care şi-au condus maşinile cu viteze mai mari cu 50 km/h faţă de limitele maxime admise a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.
Cea mai mare viteză – 126 km/h – a fost înregistrată pe bulevardul Stadionului din municipiul Buzău, la volanul autoturismului respectiv fiind identificat un ialomiţean de 31 de ani.
Articolul precedentIgnatul, o sărbătoare păgână? Ce spun legendele
Articolul următorDepreHub ajunge vineri la Buzău. Buzoienii, așteptați la o conferință de psihoeducație