Marți, 2 noiembrie, în jurul orei 13.30, pe DN2E85, la ieșire din Buzău spre Ploiești, în urma caruia două persoane au fost rănite și transportate la spital. 

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcția Ploiești către Buzău de către o șoferiță în vârstă de 28 de ani, din Buzău și un autoturism care circula în aceeași directiv de mers și la volanul căruia se afla un conducător auto  de 76 de ani, de asemenea din Buzău. În urma impactului, autoturismul șoferului de 76 de ani a fost proiectat într-o autocisternă care o circula din sens opus, condusă de un buzoian de 41 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, șoferul de 76 de ani și pasagera acestuia, o femeia de 75 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPoliţist buzoian pe podiumul primei competiţii naţionale de rafting pe traseu artificial
Articolul următorPentru neregulile constatate în trafic au fost aplicate 89 de sancţiuni contravenţionale