Un tânăr în vârstă de 23 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a fost la un pas să omoare oameni pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău

Tânărul a furat mașina unui angajat Sebi Gaz și s-a izbit violent de un stâlp, la câțiva metri de pietoni. Bărbatul nu se află la prima abatere.

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 14:30. „Diamant” – așa cum este cunoscut tânărul – locuiește pe strada Transilvaniei, la mică distanță de sediul Sebi Gaz. Astăzi a mers în curtea firmei și i-a cerut un foc unui angajat. A fost doar un pretext să se furișeze în curtea în care erau parcate mașinile angajaților care nu au bănuit nimic din planul tânărului.

După câteva minute, angajații au auzit o bubuitură puternică și au ieșit în stradă să vadă ce se întâmplă. „Diamant” demarase în trombă și se izbise cu mașina de un stâlp, în încercarea de a pătrunde pe gangul pe care locuiește.

Zona este intens tranzitată mai ales de elevii care studiază la Colegiul Național „Mihai Eminescu”. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Acum doi ani, „Diamant” a furat o mașină pe bulevardul Nicolae Bălcescu și a luat la țintă șapte mașini. Nimeni nu a plătit pentru paguba sa. Drept pedeapsă, tânărul a stat internat zece luni la Săpoca.

 

Articolul precedentDupă 4 ani în care au fost date dispărute, „Icoanele veteran de război” au ajuns acasă, la Buzău
Articolul următorAlertă în supermarket-uri! Ministrul Sănătății, ședință de urgență cu șefii marilor magazine