Doi consilieri municipali au fost la un pas să se ia la bătaie după ședința extraordinară de vineri, în care a fost aprig dezbătut un proiect de hotărâre privind trecerea imobilelor unui liceu tehnologic în administrarea altei unități școlare. După ce s-au înțepat verbal în timpul dezbaterilor, cei doi aleși locali, unul de la PSD, iar celălalt de la PSRo, au continuat scandalul pe holul Pirmăriei.

Totul a pornit de la o replică acidă adresată de consilierul local Silviu Roșioru colegului său de la PSD, Alexandru Dunel, primul reproșându-i modul în care votează proiectele de hotărâre.

După ședință, la ieșirea din sala de plen, consilierul Dunel s-a îndreptat către Silviu Roșioru cerându-i explicații pentru replica acida. Spiritele s-au încins iar cei doi aleși locali au fost la un pas de bătaie.

Din fericire, conflictul care escaladase a fost potolit la timp de viceprimarul Andrei Neder. El a reușit să îi calmeze pe cei doi aleși care păreau foarte hotărâți să tranșeze conflictul „bărbătește”, adică folosind pumnii.

Articolul precedentHandbalul buzoian, în direct la TVR
Articolul următorLicean de la Hasdeu, propus spre exmatriculare. A ridiculuzat prestația artistică a unei profesoare