Meciurile din weekend ale echipelor buzoiene de handbal vor fi transmise în direct, de TVR

Evoluţiile echipelor buzoiene de handbal vor putea fi urmărite, în direct, la televizor. Televiziunea naţională, deţinătoarea drepturilor pentru ligile de handbal, va transmite duminică de la Sala Sporturilor partidele celor două echipe din primele eşaloane.

Buzoienii îşi vor putea urmări echipele favorite de handbal, în weekend, la televizor. Atât meciul băieţilor de la HC cât şi cel al fetelor vor fi transmise în direct de televiziunea naţională, după modelul cuplajelor de dinainte de 1989.

În primul meci, de la ora 15,  HC Buzău o va întîlni  pe CSM Focşani, după care, de la 17.30, vor intra in scena fetele. Elevele duo-ului Dumitru Muşi – Romeo Ilie vor primi în Sala Sporturilor Romeo Iamandi pe SCM Craiova, deţinătoarea Cupei EHF.

Din păcate, evoluţiile ambelor echipe buzoiene au fost destul de modeste, în acest sezon. Mai mult, fetele de la Gloria vin după două înfrângeri consecutive, cu Gloria Bistriţa şi Corona Braşov. Iar în meciul de duminică, oltencele pornesc ca favorite clare.

Articolul precedentLiber la joacă, în curțile școlilor
Articolul următorVIDEO Scandal în Consiliul Local. Doi aleși buzoieni, la un pas de bătaie