I-a numit dușmanii poporului, cel mai mare rău care s-a întâmplat în România și Ciuma Roșie, acum stă la masă cu ei. Președintele Klaus Iohannis a schimbat direcția la 180 de grade și stă acum la masă cu dușmanii de la PSD un guvern militar, în spatele căruia să tragă sforile.

Sute de mii de români l-au votat ca să-i scape de PSD. Acum Iohannis îi adaugă la lista victimelor sale și pe oamenii simpli care au ieșit în stradă ca să-i dea „Guvernul lui” și „Parlamentul lui”. După ce i-a executat pe Crin Antonescu, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Ludovic Orban, Florin Cîțu și Alina Gorghiu, îl aruncă în luptă pe generalul armatei sale, Nicolae Ciucă.

Cum s-a implicat Statul paralel în culisele politice de la Cotroceni, dar și ce interese are Iohannis să se transforme într-un președinte jucător cum nici Băsescu n-a visat, aflați duminică seară, de la ora 21:00, la Culisele Statului Paralel, cu Anca Alexandrescu.

Articolul precedentApelul primarului din Mărăcineni pentru solidaritatea cu două familii rămase fără acoperiș deasupra capului
Articolul următorSituația epidemiologică la nivelul județului Buzău la data de 24 octombrie 2021