Schimbări majore, pe Aleea Sporturilor. Va fi instituit un sens giratoriu, în fața Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi”

Schimbări semnificative ale infrastructurii și semnalisticii rutiere odată cu reabilitarea Aleii Sporturilor. După amenajarea trecerii de pietoni înălțate și iluminate cu LED de la Penny Broșteni, autoritățile buzoiene iau în calcul amenajarea unui sens giratoriu temporar chiar în fața Sălii Sporturilor.

Construirea sensului giratoriu nu va afecta şi parcarea din faţa complexului sportiv, care va rămâne neatinsă. De altfel, parcarea nu aparţine Primăriei ci se află în proprietatea Ministerului Tineretului şi Sporturilor.

Municipalitatea buzoiană ia în calcul ca viteza de rulare a mașinilor să crească după reabilitarea completă a Aleii Sporturilor. De altfel, acesta a fost şi motivul pentru care, în zona Penny a fost amenajată o nouă trecere de pietoni, prima din Buzău prevăzută cu leduri pentru iluminatul nocturn.

Noua trecere de pietoni ar mai avea o problemă pentru cei care ies de la supermarket şi care vor să vireze la stânga pentru că intră direct pe zebră şi pot pune trecătorii în pericol.

Articolul precedentAu venit, au văzut, au plecat. Reprezentanții CNAIR au evitat să ofere un termen limită, pentru repararea porțiunii surpate, de pe DN10
Articolul următorDebut de foc. Gloria întîlnește Timișoara, în sferturile „Cupei Regelui”