Gloria Buzău debutează în noul sezon cu un meci împotriva campioanei naționale, SCM Timișoara. Partida contează pentru sferturile „Cupei Regelui”

Primul meci oficial din acest sezon va fi unul cît se poate de dificil pentru rugbiștii de la Gloria Buzău. Elevii duo-ului Costică Merșoiu- Mugur Preda vor înfrunta, în Parcul Tineretului, SCM Timișoara, campioana en-titre a Superligii CEC Bank. Chiar dacă adversara este, la ora actuală, probabil cea mai bună echipă din România, staff-ul buzoian intenționează să ruleze tot lotul, la meciul de Sîmbătă, pentru a vedea la lucru toate achizițiile din vară. Cum Gloria pleacă din postura de outsideră, miza nu îi afectează prea tare pe sportivii  buzoieni. Totuși, conducerea secției de rugby a declarat că Gloria poate realiza surpriza, cu puțin noroc.Culmea, în prima etapă a Superligii, buzoienii vor juca tot cu Timișoara, dar în deplasare.

Gloria încearcă să-și completeze lotul, pe ultima sută de metri, înainte de începerea Superligii. Cea mai recentă achiziție a grupării buzoiene este un internațional de tineret, din Georgia care joacă pilier. Staff-ul buzoian nu a vrut să dezvăluie numele sportivului, pînă cînd transferul nu va fi înregistrat la federația de specialitate.

În prezent, deținătoarea Cupei Regelui este Știința Baia Mare iar campioana națională este SCM Timișoara. Cupa României a fost cîștigată de CSM București, ocupanta locului 4, în Superilgă. Intrarea la meciul de sîmbătă este gratuită.

Articolul precedentUn sens giratoriu nou va fi instituit în fața Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi”
Articolul următorAu scăpat ca prin minune ! Trei tineri ocrotiți de șansă, după ce s-au răsturnat cu mașina