Trafic îngreunat pe variantă, din cauza unui TIR răsturnat

Un TIR înmatriculat în județul Prahova s-a răsturnat, în urmă cu puțin timp, pe Șoseaua Nordului, în apropiere de Fabrica de Bere. Traficul pe sensul de mers către Dedeman se desfășoară cu dificultate. Șoferul TIR-ului a scăpat teafăr din eveniment, însă a tras o sperietură groaznică văzând că nu mai poate stăpâni mastodontul de câteva zeci de tone. Tînărul a declarat că a ieșit de pe carosabil, pentru a evita o coliziune cu un autoturism angajat într-o depășire imprudentă. Din cauza diferenței de nivel dintre asfalt și terasamentul drumului, mastodontul a intrat în balans și s-a răsturnat, în ciuda încercărilor șoferului de a-l redresa.

Autocamionul s-a deplasat în plin balans, mai bine de 200 de metri, înainte să se răstoarne. Situaţia a fost surprinsă de camerele de luat vederi ale unui restaurant situat  în apropiere.

Mai multe echipe ale poliției rutiere s-au deplasat la fața locului, atît pentru cercetări dar și pentru a dirija circulația în  zonă. Cum axul drumului este marcat cu linie discontinuă, șoferul autoturismului – chiar dacă va fi identificat după camerele de supraveghere – nu va putea fi scos vinovat. Traficul în zonă se  desfășoară  cu dificultate.

Articolul precedentCetățeni libanezi, prinși la braconaj de polițiștii buzoieni
Articolul următorSpitalul Județean Buzău va avea o nouă cale de acces pentru pacienți și vizitatori