În ziua de 8 decembrie a.c., poliţiştii Postului de poliţie Bisoca au reţinut doi tineri, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Fapta a fost sesizată poliţiei în ziua de 16 noiembrie a.c.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 15/15 noiembrie a.c., cei doi tineri, în vârstă de 20 şi 22 de ani, din Vrancea, ar fi sustras din rezervorul unui utilaj forestier care se afla parcat în fondul forestier din comuna Bisoca, în apropierea drumului de acces, 40 de litri de motorină şi mai multe unelte.

Din investigaţii a reieşit că vrâncenii sunt principalii bănuiţi şi de comiterea unui furt din autoturism, săvârşit în noaptea de 31 mai/1 iunie a.c.. Prin spargerea geamului de la portiera stânga față a maşinii parcate în proximitatea DJ 204 C, ar fi sustras bunuri în valoare de 4.000 de lei.

Cei doi bănuiţi au fost reţinuţi de poliţişti şi, astăzi, urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentSe sutrăgea de la executarea pedepsei cu închisoare pentru săvârşirea infracțiunilor de distrugere și violare de domiciliu
Articolul următorPieton accidentat la Vadu Pașii. Șoferul era băut