Roș-albaștrii joacă mîine, cu HC Buzău 2012, în Sala Sporturilor

Brandul „Steaua Bucuresti” atrage asistenta si cand vine vorba de handbal. O parte din biletele pentru meciul dintre HC Buzau si echipa militara s-au vandut deja iar biletele pentru pensionari s-au epuizat in numai zece minute. Partida este una cruciala pentru pozitia pe care o vor ocupa Lupii in play-out iar stafful buzoienilor spera ca publicul sa fie al optulea jucator, in meciul de maine.

Steaua, una dintre cele mai galonate echipe ale handbalului românesc, vine mîine la Buzău, pentru a disputa meciul de campionat, contra HC 2012. Buzoienii au mare nevoie de puncte și speră ca aportul publicului să fie decisiv. Steliștii traversează o perioadă de grație, după ce au ajuns în final-four-ul Cupei României și au învins, în campionat, pe CSM Făgăraș.

De rezultatul meciului cu Steaua depinde, în mare parte, poziția pe care o va ocupa HC 2012, în play out. Regulamentul prevede ca cea mai bine clasată echipă participantă în barajul pentru evitarea retrogradării începe play-out-ul cu cinci puncte. HC2012 , ocupanta locului 11 în Liga Zimbrilor, ar intra în play-out de pe a treia poziție, cu 3 puncte,  dacă sezonul regulat s-ar încheia acum.

Biletele costă 10 lei și au fost puse deja în vînzare. Tichetele gratuite pentru pensionari s-au epuizat în numai 10 minute.

Articolul precedentRezultatele slabe de la simulare aduc inspecții, în școli
Articolul următorRezultat de excepție al hasdeienilor la competiția de robotică BRD First Challenge România