Soferii care doresc sa tranziteze DN 10, catre Brasov, sunt informati cu privire la faptul ca circulatia rutiera in zona Barajului Siriu, a fost inchisa miercuri dimineata.

Circulatia autovehiculelor este restrictionata complet pe DN 10 Buzău către Brasov, în zona barajului Siriu, din cauza caderilor de pietre de diferite dimensiuni.

Politistii si autoritatile judetene au luat aceasta decizie, dupa ce bolovani de cateva sute de kilograme s-au desprins de pe versanti si au cazut pe carosabil.

Pietrele sunt cazute chiar in dreptul Barajului Siriu, langa parcarea in care opresc turistii.

La fata locului sunt utilaje de la Drumuri Nationale care vor actiona pentru indepartarea pietrelor de pe carosabil. Din cauza ploii, insa, nu este exclus ca incidentul sa se repete in urmatoarele ore, motiv pentru care circulatia rutiera se va mentine inchisa.

Circulaţia autovehiculelor se poate face pe următoarea rută alternativă : DN 10 de la km 78 către Vălenii de Munte, pe DJ 102 B.

De asemenea, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe DN2 la kilometrul 130, în afara localităţii Zărnești, unde există revărsare de apă pe carosabil.

Articolul precedentAdio indemnizatii, pentru 2500 de asistati social. Scoși de la plată de AJOFM, pentru ca au refuzat munca sau cursurile de recalificare
Articolul următorPaula Vișan nu mai vine la SCM Gloria. A căzut și transferul Valentinei Ardean-Elisei