Doua nume cu rezonanta ale handbalului romanesc au refuzat, in cele din urma, sa vina la Buzau. Tratativele s-au purtat de-alungul mai multor saptamani, insa, in cele din urma, atat Paula Visan cat si Valentina-Ardean-Elisei au declinat oferta Gloriei.

Bugetul destul de generos alocat secției de handbal dadea speranțe iubitorilor acestui sport că Gloria va realiza o campanie de transferuri consistentă, în intersezon. După ce au demarat în forță, înregimentînd 10 jucătoare, mai-marii secției de handbal au încercat, fără succes, să întărească lotul noii promovate și cu cîteva jucătoare experimentate. Paula Vișan, una dintre cele mai bune portărițe din handbalul românesc, a refuzat Buzăul, după mai multe zile de tratative. În cele din urmă, veterana a decis să se retragă din activitate.

Reprezentanții Gloriei au mai purtat tratative și cu Valentina Ardean-Elisei, sportivă cu o carte de vizită impresionantă. Ultima oară legitimată la SCM Craiova, Elisei a declinat oferta buzoiană.

Articolul precedentS-a închis circulaţia rutieră pe DN 10, Buzău-Braşov. Bolovani de câteva sute de kilograme au ajuns pe carosabil
Articolul următorAutoritatile, in alerta. Se analizeaza fenomenele meteorologice si hidrologice din următoarea perioadă