În seara zilei de 21/22  iunie a.c., polițiștii râmniceni au fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către un bărbat de 53 de ani, din Racovițeni despre faptul că, un vecin îi distruge gardul cu un motofierăstrău. La fața locului au fost dirijate echipaje de polițiști de la ordine publică, în vederea aplanării conflictului.

Din investigaţii a reieșit că, bănuitul, un bărbat de 44 de ani, din Racovițeni aflându-se sub influența băururilor alcoolice, ar fi distrus componente ale unui gard împrejmuitor al proprietăţii aparţinând persoanei vătămate și ar fi pătruns în curtea locuinței, amenințându-l cu acte de violență. Prejudiciul a fost estimat de persoana vătămată la 2000 de lei.

Față de  bărbatul de 44 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii distrugere, violare de domiciliu și amenințare, urmând a fi prezentat parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentŞofer de autoutilitară transporta ilegal material lemnos, fără a avea poliţă de asigurare obligatorie şi având inspecţia tehnică periodică a maşinii expirată
Articolul următorStagii de pregătire dedicate poliţiştilor recent încadraţi la IPJ Buzău