În perioada 12-23 iunie a.c., instructori de pregătire profesională ai unității au desfăşurat un nou modul de instruire a poliţiştilor recent încadraţi la nivelul unităţii noastre.

După ce au parcurs stagiile iniţiale de pregătire practică, prin care şi-au însuşit cunoştinţe şi au dezvoltat abilităţi în domeniile autoapărării, tragerii cu armamentul din dotare şi conducerii autovehiculelor cu regim prioritar, poliţiştii recent încadraţi au parcurs un nou modul de instruire în domeniul tragerii cu armamentul din dotare.

Activităţile sunt structurate atât pe sesiuni teoretice hibrid, fizic şi on-line, cât şi pe sesiuni practice.

Pregătirea teoretică fost asigurată de formatori din cadrul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor “Nicolae Golescu” Slatina, iar pregătirea practică de către instructori de tragere din cadrul Serviciului Pregătire Profesională a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Pregătirea iniţială şi continuă a poliţiştilor este parte a măsurilor luate la nivelul instituţiei pentru asigurarea unui serviciu poliţienesc de calitate pentru cetăţeni.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentReținut de polițiști pentru săvârșirea infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu și amenințare
Articolul următorAlertă militară: Un angajat al bazei Mihail Kogălniceanu a declasificat informații confidențiale!