Câțiva tineri de la Școala de Instruire Interarme a Forțelor Aeriene, coordonați de caporalul Alexandru Dobre, au adus bucurie pe chipurile unor copii și bătrâni greu încercați de soartă. Gestul, care demonstrează încă o dată că ”stăpânii cerului” dăruiesc zâmbete și pe pământ, le-au adus zecilor de copii și bătrâni aflați în grija unor fundații și centre speciale garanția că vor avea hrană sănătoasă în această iarnă.

Întraga acțiune a fost pusă la cale de caporalul Alexandru Dobre care împreună cu echipa sa a colectat 10.000 de pet-uri. Ulterior sticlele din plastic au fost duse la unul dintre centrele comerciale din municipiul Buzău care derulează în această perioadă campania ”Plata cu PET”.

În schimbul celor zece mii de PET-uri, militarii au primit aproximativ o tonă de legume și fructe. Întreaga cantitate a ajuns la Centrul de Educație Incluzivă și Fundația Sfântul Sava din municipiul Buzău.

ImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentO nouă sesiune a Programului „Rabla pentru electrocasnice”
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Analist politic: „Iohannis a ieșit încă o dată ca să nu spună nimic. Nu am aflat nimic nou de la președinte”