O nouă sesiune a Programului „Rabla pentru electrocasnice” va avea loc în luna decembrie. Bugetul alocat este de 34 milioane de lei, după cum a anunţat într-o conferinţă de presă, ministrul interimar al Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna.

Ministrul a anunţat că, în acest an, vor mai fi lansate trei programe, respectiv unul pentru construcţia de staţii de încărcare a maşinilor electrice, un altul pentru instalarea de panouri fotovoltaice şi o sesiune dedicată pistelor de biciclete. 

Tanczos Barna a amintit de succesul programelor „Rabla Clasic” şi „Rabla Plus” şi implicit, de sumele alocate, în creştere de la an la an.

În ceea ce priveşte programul privind creşterea eficienţei energetice a clădirilor, destinat autorităţilor publice locale, de la începutul anului au fost depuse peste 400 de proiecte, în valoare de un miliard de lei.

Conform lui Tanczos Barna, pentru anul 2002 va fi pregătit un calendar de lansare a programelor de mediu, pentru a exista predictibilitate mai mare pentru beneficiari.

Articolul precedentNereguli în trafic constatate de poliţişti și sancționate cu 124 de amenzi
Articolul următorRaportăm: misiune îndeplinită