Aparitia pe retetele de socializare a fotografiilor in care apare profesorul Laurentiu Tepelus la mitingul PSD din capitala a starnit reactii din partea buzoienilor.

In imagine, profesorul Tepelus apare alaturi de Calin Iosif, Alexandru Dunel, viceprimarul Andrei Neder si alte cateva persoane.

In doar cateva ore, fotografia a devenit virala, iar reactiile nu au intarziat sa apara.

„Noi ne declaram nihiliști, domnule profesor Tepelus Laurentiu și consideram ca o „moralitate adevărată” , cea pe care ați promovat o nu există. In timp ce elevi ai Hasdeului erau in strada nemulțumiți de corupția care și-a întins tentaculele precum o caracatița peste țara asta a noastră și care încearcă sa ne impună numai pseudoconducatori și reprezentanți, dumneavoastră erați in strada apărându-i .
Dacă dumneavoastră, profesorul Hasdeului, sunteți in asentiment cu o grupare, ca nu-l pot numi partid, ai carei membri nu au măcar bunul simt de a vorbi corect gramatical, ne fura și ne vând țara, minimalizează rolul educației și al gândirii , atunci noi, foști și actuali elevi ai Hasdeului, spunem NU.
#HasdeulspuneNUcoruptiei”, a scris AndreEa Corbu-Oprea pe Facebook.

Profesorul Tepelus este tinta atacurilor furibunde atat in cadrul postarilor, dar si in comentariile lasate de sute de persoane.

Articolul precedentSelecționata AJF, din victorie în victorie
Articolul următorBuzoienii, invitați să doneze sînge. Campanie de donare organizată de Spitalul Județean