Un incendiu violent a cuprins în urmă cu puțin timp o casă situată chiar lângă Piața Dorobanți. Fumul înecăcios a inundat piața cu fum.

Un incendiu puternic a izbucnit în această după amiază, chiar lângă Piață Dorobanți. Imobilul lipit de hala pieței a fost cuprins de flăcări, amenințând să se extindă și către construcția ce adăpostește tarabele precupeților. Din fericire, intervenția rapidă a pompierilor a împiedicat propagarea flăcărilor către imobilele din vecinătate.

Incendiul a fost observat, din fericire, în timp util, chiar de omul de serviciul al Pieței Dorobanți. Acesta a alertat imediat pompierii, apoi i-a avertizat pe piețari despre pericolul ce-i pândește. Imediat după, omul a mers și în imobilul în care se manifesta incendiul, pentru a vedea dacă nu cumva este vreo persoană înăuntru. In casa părăsită de lângă Piața Dorobanți sălășuiește, de câteva luni, un om al străzii iar precupeții înaintează ipoteza că incendiul s-a produs din vina acestuia.

Imediat după ce au sosit la fața locului, pompierii au închis strada. Au fost chemați și angajații societății furnizoare de gaze, pentru a constata eventuale scurgeri în rețea. Din fericire, echipajele de pompieri au sosit în mai puțin de 10 minute la fața locului.

Din măsuri de precauție, precupeții care își desfășurau activitatea în hala de lângă casa în flăcări au fost temporar evacuați

Articolul precedentDin ianuarie se scumpește gunoiul în municipiul Buzău
Articolul următorPieton spulberat de pe trecere la Siriu