Conducerea clubului Gloria Buzpău ia în calcul doar promovarea în „B”

Odata repartizati in asa zisa serie a Moldovei, conducatorii clubului din Crang nu iau in calcul alt obiectiv decat promovarea. Accesul in divizia B pare si mai usor, acu, ca buzoienii au evitat seria din care face parte Rapid Bucuresti. Primul meci al sezonului este programat maine, la Ramnicu-Sarat, impotriva echipei din Targu Secuiesc.

Singurul obiectiv acceptat de conducerea Gloriei este promovarea în liga a II-a. Este declarația directorului clubului, Ion Cazan. Auspiciile sunt din cele mai bune, mai ales în contextul în care buzoienii au fost repartizați în seria Moldovei, reușind, astfel, să evite confruntarea cu Rapid București.

Antrenorul buzoienilor este conștient că sarcina proaspăt trasată de conducere va reprezenta o provocare. George Timiș a declarat că va suporta consecințele, în cazul ratării obiectivului.În opinia tehnicianului, promovarea în B este mai greu de realizat decît menținerea, ulterioară, în liga secundă. Mai mult, Timiș nu a ascuns că și-ar dori ca Gloria să facă pasul și către Liga I, cît mai curînd.

Parcursul Gloriei în seria din nordul țării nu va fi unul ușor, mai ales prin prisma terenurilor grele, a deplasărilor lungi și a fotbalului dus pînă la limita regulamentului, tipic nordului Moldovei

Gloria va debuta în liga a iii-a, sîmbătă, de la 18, împotriva celor de la KSE TÎrgu-Secuiesc. Metalul Buzău, vecina de stadion, se va deplasa la Piatra Neamț, pentru partida cu Ceahlăul

Articolul precedentAcademia lui Bogdan Dinu, la primul examen important
Articolul următorLumea muzicală, în doliu. A murit Costel Geambașu