„Golden Gym Academy”, școala condusă de buzoianul Bogdan Dinu, participă cu șase boxeri la finalele naționale

La doar cateva luni de la inființare, școala de box deținută de Bogdan Dinu va sustine primul examen serios, in lumea pugilistica. Sase sportivi legitimati la clubu buzoian vor participa la finalele natioanele de juniori, tinute la inceput de Septembrie, la Piatra Neamt.

Obiectivele fraților Dinu sunt din cele mai îndrăznețe, mai ales în contextul în care „palestra” condusă de aceștia a fost înființată doar cu cîteva luni în urmă. Tinerii antrenori buzoieni speră ca cei șase sportivi să obțină medalii, la finalele de juniori de la Piatra Neamț. Sportivii buzoieni s-au pregătit intens, în ultima perioadă, fiind supervizați de frații Dinu, dar și de tatăl acestora. Din echipa tehnică însărcinată cu pregătirea tinerilor pugiliști mai fac parte  Mariana Răducan dar și Benny Adegbuyi, clujeanul fiind prieten bun cu cei doi frați.

Pugiliştii care vor urca în ring pe 4 septembrie la Campionatul Naţional de Box pentru Juniori sunt Andrei Habra, Denis Vlad, Robert Cotea, Leonard Scânteianu, Ştefan Florin Luminiţa şi Marco Ştefănescu. Mîine, lotul buzoian se va deplasa la Ploiești, pentru o ședință comună de antrenament cu sportivii antrenați de Titi Tudor „Prosop”.

Un alt sportiv al academiei de box Bogdan Dinu, Georgel Pătrăscioiu, va merge în octombrie la campionatele naţionale de box pentru tineret.

Articolul precedentDispozitivul de copiat l-a trimis direct în cabinetul ORL
Articolul următorObiectiv îndrăzneț, pentru Gloria Buzău