Liceenii buzoieni au reușit să demonstreze că sunt cei mai buni la unul dintre cele mai titrate concursuri naționale de chimie.

Au vrut să-şi măsoare forţele cu alţi elevi din țară care împărtăşesc pasiunea pentru chimie și au obținut rezultate excepționale.

Echipa Colegiului Național „B. P. Hasdeu” Buzău, participantă la Concursul de Chimie ”Academician Cristofor Simionescu”, ediția a VI-a, desfășurat în data de 17 noiembrie 2018, la Iași, a obținut locul I (586 puncte).

Echipajul a fost format din următorii elevi: Costea l. Răzvan-Ștefan(Premiul I), Ioniță I. Pavel-Cristian (Premiul I), Coșconea V. Cosmin (Premiul II), Constantin C. Ioana (Premiul II), Stanciu V. Ionuț Alexandru (Premiul III), Bucur D. Andreea-Ioana, Prefac G. Raluca Ana-Maria, Stanciu C. Vlăduț Nicolae, coordonați de doamna profesor Viorica Laura RAICU.

De menționat că la același concurs, a participat și elevul Matei Mihai de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Buzău, coordonat de doamna profesor Iuliana DOBRU, care a obținut premiul III.

Articolul precedentDespăgubiri imense, pentru Ionel Tescaru
Articolul următorLecție oferită de doi copii de 13 ani. Au găsit un teanc de bani și i-au predat poliției