Un băiețel în vârstă de șapte ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Buzău, după ce a a fost victima unui accident produs sâmbătă după-amiază la locul de joacă din Parcul Crâng.

Băiețelul se juca la leagănul „cuib de barză”, fiind supravegheat de bunică, în momentul în care lanțul dispozitivului s-a rupt, căzând peste el.

Un mesaj cutremurător al mamei copilului a devenit viral pe internet. Femeia cere autorităților să se implice pentru ca astfel de accidente, care se pot transforma în adevărate tragedii, să nu se mai repete. Femeia relatează într-un mesaj pe facebook că băiețeulul ei a suferit leziuni la gât, la față, dar are și un traumatism abdominal și unul cervical. De altfel, în poza postată pe facebook de femeie, copilul rănit poate fi observat cu guler cervical.

” De această data a fost copilul meu, mâine poate fi al vostru! O zi frumoasa de toamnă s-a terminat urat pentru David, un copil de 7 ani si 5 luni care azi a ieșit in parc cu bunica lui sa se bucure de copilărie ca toti copiii de altfel. A vrut sa se urce in acest leagăn din Parcul Crang si in momentul cand s-a agățat de el acesta a cedat ducand la accidentarea baiatului meu. Acesta a suferit leziuni pe fata, gat, traumatism abdominal si cervical sforile alea foarte grele picand direct peste el,un copil de aproximativ 22 de kg. O ambulanță l-a transportat de urgenta la spital unde dupa analize mai amănunțite s-au hotărât sa il interneze. Nu mai avem siguranță nici un parc cand mergem cu copiii nostri? Daca se întâmpla ceva cu un copil cine raspunde penal in fața legii? De ce nu se fac controale mai amănunțite, de ce lasă copiii de 14-15 ani sa urce in aceste leagane cand legea scrie ca pot urca copiii cu varsta maxima 12 ani?”, scrie femeia pe Facebook.
Articolul precedentUnul dintre cei mai iubiți câini de la IJJ Buzău s-a „pensionat” astăzi
Articolul următorCeremonial al Jandarmeriei, la retragerea din activitate a unui câine