Unul dintre cei mai iubiți câini de la IJJ Buzău s-a „pensionat” astăzi

În anul 2013, Ram, câine ciobănesc german, proaspăt „absolvent” al Centrului Chinologic de la Sibiu, sosea în curtea jandarmeriei buzoiene, mișcările rapide ale cozii trădându-i emoțiile noului început!
 A urmat o perioadă frumoasă, a fost lângă noi în sute de misiuni, a stat cu urechile ascuțite țintind spre cer și corpul arcuit, pregătit să intervină, dar a avut și momentele lui de bucurie, trădate tot de coada jucăușă, care aproape că se transforma într-o elice când era înconjurat de copii, pe timpul activităților demonstrative sau când era în patrulă prin parcuri.
Astăzi nu a fost la fel de țantoș ca de obicei! Urechile pleoștite, privirea tristă, coada nu mai are chef de joaca! „Parcă înțelege ce se întâmplă!” spune un coleg. A îmbrăcat pentru ultima dată uniforma sa, hamul inscripționat, și a venit alături de colegii lui, jandarmii buzoieni, nu pentru a pleca într-o nouă misiune, ci pentru o ultimă defilare! De astăzi se retrage din activitate, iar Florin, partenerul său, îi va purta aceeași grijă in, preluându-l acasă la el. De astăzi, în aplauzele întregii unități,  Ram devine veteran jandarm!
Articolul precedentTrei tineri cu comportament suspect, în Crâng. Asupra lor au fost descoperite substanțe suspectate a fi droguri
Articolul următorLeagăn căzut peste un copil de 7 ani. Mesajul cutremurător al mamei