În plină perioadă de caniculă buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire ar putea rămâne fără apă caldă la robinete, începând de sâmbătă.  Ecogen a anunțat deja Regia Autonomă Municipală că sistează furnizarea apei calde menajere, începând cu data de 17 august 2019.

Redăm mai jos comunicatul remis marți de conducerea Regiei Autonome Municipale:

” Aducem la cunoștința buzoienilor racordați la sistemul centralizat de incalzire, că prin  notificarea transmisă de ECOGEN ENERGY(CET) către Regia Autonomă Municipală RAM Buzău se anunță sistarea furnizării apei calde menajere, începând cu 17 august 2019.

Facem precizarea că ne aflăm, din nou, în aceeași situație ca în 2 aprilie 2019 când, în mod abuziv, ECOGEN a sistat furnizarea agentului termic, chiar dacă RAM Buzău era cu plățile la zi și toate clauzele contractuale respectate. Ne exprimăm totuși speranța ca acest abuz, să nu se repete și de aceasta dată.

Imediat dupa oprirea încălzirii începând cu 2 aprilie 2019, Primăria municipiului și RAM Buzău au luat măsuri pentru găsirea soluțiilor alternative necesare asigurării apei calde și a încălzirii pentru apartamentele și instituțiile rămase racordate la SACET, în cazul în care se va proceda la fel. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de acest context și vă asigurăm că se depun eforturi pentru asigurarea acestui serviciu către buzoieni”.

Articolul precedentUn băiat de 14 ani a murit înecat în râul Buzău
Articolul următorSe reactivează și futsalul, la Gloria ?