Mai mulți consilieri solicită reactivarea secției, printr-un proiect de hotărâre, înaintat către Consiliul Local

Ion Viorel, Constantin Ionescu, Șerban Nicolae, George Vlad, Ion Barbu și Liviu Bănică sunt aleșii locali care solicită modificarea statutului secției de futsal, din cadrul Gloriei Buzău. Practic, după ce a fost șters din portofoliul clubului roș-albastru la sfârșitul lui Iulie, futsalul ar putea reveni la Buzău, o lună mai târziu. Precedentul există deja, după ce Constantin Toma a declarat că secția de box va fi reactivată, după ce fusese închisă, tot luna trecută.

Cei șase consilieri locali au înaintat deja un proiect de reactivare a ambelor secții, box și futsal. În expunerea de motive, aleșii menționează că ambele ramuri sportive au obținut rezultate remarcabile, la nivel național (futsalul) și internațional.

Proiectul are șanse destul de mici, să fie acceptat pe ordinea de zi a ședinței de la finele lui august. Cel mai probabil, consilierii PSD vor înainta un proiect de hotărâre separat .

Chiar și acceptat pe ordinea de zi, proiectul de hotărâre ar putea fi votat cu un amendament: secția de futsal să nu fie reactivată.

Articolul precedentÎn plină perioadă de caniculă buzoienii ar putea rămâne fără apă caldă la robinete
Articolul următorIncendiu la un depozit plin cu materiale combustibile