Fosta șefă de la Casa Albă a anunțat pe contul său de Facebook că s-a înscris în Pro România, lăsând să se înțeleagă că ar putea să candideze pentru un post în administrația buzoiană. 

Rămâne de văzut acum dacă Ichim se va înscrie în cursa pentru Primăria Buzău sau în cea pentru președinția Consiliului Judetean.
Iată anunțul integral al lui Carmen Ichim, care și-a anuntat miercuri seară reîntoarcerea în politică:

„Realizările profesionale pe care le-am obținut în perioada aprilie 2017 – decembrie 2019, în calitate de prefect al Județului Buzău, solidaritatea și aprecierea arătate de numeroși primari buzoieni și șefi de instituții atât la finalul mandatului, cât și după revenirea mea în funcția de comisar-șef al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Buzău, sunt tot atâtea motive ale deciziei pe care am luat-o – aceea de a contribui mai departe cu întreaga mea experiență și energie la construcția unei administrații publice eficiente, în slujba celor care și-au pus nădejdea în noi!

Privind retrospectiv, de la rezolvarea celor mai complexe probleme de fond funciar sau blocarea unor acte administrative adoptate în mod ilegal de unele autorități locale, până la problemele grave legate de infrastructură, mediu sau situații de urgență, pot să spun că nimic nu a lipsit din paleta de activități specifice unui reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Pe lângă acestea, am avut și ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu și lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor și de implicarea decidenților politici care doresc cu adevărat binele comunității noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PRO ROMÂNIA – Buzău, o echipă energică și hotărâtă care și-a exprimat cu fermitate dorința de a mă sprijini în toate proiectele viitoare. Dacă întreaga mea activitate a fost PRO BUZAU ,de astăzi suntem PRO ROMÂNIA!”

Articolul precedentFinala „Eurovision România” 2020 va avea loc la Buzău
Articolul următorPrefectul de Buzău: „Centrul de carantină rămâne la Beceni”