Cheltuielile municipalităţii, pentru organizarea evenimentului, se cifreaza la 200.000 de euro

Reprezentanţii Primăriei Buzău, prin Centrul Cultural Alexandru Marghiloman, şi conducerea Televiziunii Române au semnat contractul de colaborare pentru organizarea la Buzău a etapei finale pentru selectarea piesei ce va reprezenta România la concursul Eurovision de la Rotterdam.   Potrivit contractului semnat de directorul general al TVR, Doina Gradea, şi directorul Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman”, Elena Isbăşoiu, municipalitatea va sprijini organizarea galei de la Buzău cu suma de 200.000 de euro.  

Spectacolul se va desfăşura pe data de 1 martie, de la ora 21.15, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, unde vor avea acces, pe bază de invitaţii, aproximativ 1.500 de persoane.   Potrivit organizatorilor, show-ul va dura aproximativ trei ore, timp în care Roxen, concurenta de 20 de ani din Cluj care a fost deja desemnată să reprezinte România, va interpreta cinci melodii care vor fi desemnate să intre în finală până pe data de 21 februarie.

Pe lângă cele cinci melodii pe care Roxen urmează să le pregătească până pe 1 martie, pe scena de la Buzău va mai urca şi buzoianca Dora Gaitanovici însă vor fi fi şi alte surprize.  

Proiectul prin care municipalitatea a alocat 200.000 de euro pentru organizarea evenimentului a fost adoptat la limită în şedinţa de ieri a Consiliului Local şi a stârnit critici dure din partea unor consilieri

Articolul precedentBenone Sinulescu și Dan Puric au plantat stejari care le vor purta numele
Articolul următorFost prefect, membru PRO România. Se pregătește pentru alegerile locale?