La doar o zi după ce au revenit în bănci, elevii clasei a VIII-a B de la Școala Gimnazială “Nicolae Ioan Jilinschi”, din Vernești, s-au întors la cursuri on-line. Cursurile cu prezența în clasă a elevilor s-au suspendat după ce un copil a fost depistat cu infecție cu coronavirus. Astfel, până pe 22 noiembrie, cei 17 elevi ai clasei a VIII-a B de la școala din Vernești vor face cursuri on-line.

La Școala Gimnazială “Nicolae Ioan Jilinschi”, din Vernești, procentul de vaccinare în rândul cadrelor didactice este de 69,7%. Rata de incidență a cazurilor COVID în localitatea Vernești este de 8,54 la mia de locuitori.

În județul Buzău, după vacanța forțată de două săptămâni, 37 de unități de învățământ din mediul rural și 56 din mediul urban fac cursuri  on-line în săptămâna 8-12 noiembri. Doar 63 de unități au putut organiza cursuri cu prezența fizică a elevilor. O decizie finală privind modalitatea de participare la cursuri pentru săptămâna viitoare va fi luată vineri, 12 noiembrie, în funcție de rata de incidență din fiecare localitate și de procentul de vaccinare în rândul cadrelor didactice din fiecare unitate de învățământ.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentÎn cursul zilei de luni, 8 noiembrie, polițiștii rutieri buzoieni au aplicat 135 de sancțiuni contravenționale și au reţinut 9 permise de conducere
Articolul următorSCM Gloria Buzău a câștigat fără emoții ultimul meci din acest an în Liga Florilor