O situație de-a dreptul șocantă a avut loc în orașul Pătârlagele din județul Buzău. Directoarea adjunctă a Liceului Tehnologic din Pătârlagele, consilier local PNL în locaitate, a fost prinsă furând dintr-un supermarket. Evenimentul s-a petrecut joi, 1 februarie și se pare că nu este prima oară când femeia își face „cumpărăturile” din acel supermarket fără să le plătească, motiv pentru care angajații de la pază erau cu ochii pe aceasta.   

Directoarea Iuliana Relly Mustață a fost prinsă de angajații unui supermarketului în timp încerca să treacă de casele de marcat produse din magazin, fără să le plătească.

Ținând cont că se ocupă de un liceu în care studiază viitorul României, femeia nu a ținut cont că ar trebui să fie un exemplu de așa „da”. 

Poliția a fost sesizată de responsabilii magazinului, însă, femeia a prezentat polițiștilor o variantă romanțată a incidentului, cum că nu ar fi luat coș pentru produsele achiziționate și unul dintre acesta i-a căzut în geantă. Odată ce prejudiciul produs joia trecută a fost recuperat, conducerea supermarketului s-a mulțumit să îi interzică femeii accesul în magazin.

Isprava directorului adjunct Iuliana-Relly Mustață – cadru didactic cu experiență în învățământ de peste 40 de ani, i-a contrariat atât pe colegi, cât și elevi și părinți. 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentA furat 35.500 de lire sterline din casa unei consătence profitând că aceasta nu era acasă
Articolul următorMinistrul Economiei s-a aflat în vizită la mai mulți agenți economici din Buzău