În ziua de 9 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Grebănu au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la o persoană bănuită de furt calificat dintr-o locuință, din Buda. Fapta a fost sesizată de către persoana vătămată, o femeie în vârstă de 55 de ani, de asemenea din Buda.

Din investigațiile efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că în perioada ianuarie – februarie a.c., bănuitul, un tânăr în vârstă de 21 de ani, ar fi profitat de faptul că nu se afla nimeni în locuință, ar fi pătruns prin efracție în locuință, de unde ar fi sustras 35.500 de lire. În urma perchezițiilor au fost descoperite şi ridicate aproximativ 19.000 de lire și 1100 de lei.

Față de bănuit a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tânărului.

ImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPolițiștii de la prevenire în dialog cu liceenii de la Colegiul Național Alexandru Vlahuță Râmnicu Sărat
Articolul următorDirectoarea adjunctă al Liceului din Pătârlagele prinsă că încerca să fure din supermarket