Gloria învinsă în primul meci din Liga Florilor, de Rm.Vîlcea

Debut nefericit, in Liga Florilor, pentru handbalistele de la SCM Gloria. Elevele lui Dumitru Musi au pierdut fara drept de apel, 14 la 24, cu HCM Ramnicu Valcea. La partida gazduita de Sala Sporturilor Romeo Iamandi au asistat peste 1000 de spectatori.

Buzoiencele nu au reușit supriza ieri, la debutul în Liga Florilor. Adversarele, mult mai titrate și obișnuite cu duelurile dure din elita handbalului românesc s-au impus clar, cu 24 la 14, într-un meci în care gazdele au oferit doar o replică palidă. Gloria a punctat prima, dar vîlcencele, mult mai experimentate, au reușit să controleze jocul, conducînd în permanență, pe toată durata primei reprize. La pauză, spectatorii mai sperau la o minune, în ciuda avantajului de patru goluri pe care-l avea echipa din Rîmnicu Vîlcea.

Cel de-al doilea mitan a decurs după același scenariu, cu oaspetele la cîrma partidei. Oltencele au reușit să facă diferența și să controleze, în permanență, ritmul jocului. Scorul final, 24 la 14, nu a surprins pe nimeni, mai ales în contextul diferenței de valoare, dar mai ales de experiență, dintre cele două grupări.

De remarcat, prezența numeroasă a publicului, la meci, în ciuda faptului că s-a intrat cu bilet. Peste 1000 de buzoieni au ținut să urmărească pe viu debutul în Liga Florilor a elevelor lui Dumitru Muși și Romeo Ilie.

Pentru buzoience, urmează un meci în deplasare, la Roman, pe 9 Septembrie. Peste două etape, Gloria revine acasă pentru partida cu Măgura Cisnădie.

Articolul precedentAu fost prinși indivizii care au omorît în bătaie un buzoian
Articolul următorPolițiștii locali, cu ochii pe mașinile abandonate