Lipsa locurilor de parcare din municipiul Buzău îi face pe polițiștii locali să își îndrepte atenția constant către rablele abandonate care ocupă domeniul public. Numai în ultima săptămână au fost identificate 36 de astfel de mașini, iar proprietarii somați să le ridice.

Direcția de Poliție Locală Buzau, actioneaza pe raza municipiului Buzau pentru gestionarea mașinilor abandonate sau fără stăpân care ocupă locurile publice din municipiu, in conformitate cu prevederile Legii nr. 421 din 2002.

Persoanele care nu nerespecta dispozitiile legale, pot fi sanctionate cu amenda cuprinsa  intre 1000-2000 lei.

In perioada 20 – 31.08.2018, au fost identificate in cartierele Dorobanti 1 si Dorobanti 2, un numar de 36 de autovehicule abandonate pe domeniul public al municipiului Buzau, iar proprietarii sau detinatorii legali ai acestora au fost notificati.

Polițiștii locali recomanda proprietarilor sau detinatorilor legali de vehicule abandonate pe domeniul public al municipiului, să ia măsuri urgente în privința ridicării acestora, în caz contrar urmând ca vehiculele să fie ridicate și depozitate într-un spațiu administrat de S.C Urbis Serv. S.R.L.

Acțiunile de acest gen vor continua pentru eliberarea locurilor de parcare de pe domeniul public si privat al municipiului Buzau.

Articolul precedentDebut cu stîngul, pentru handbalistele de la Gloria
Articolul următorPrimarul de la Brăești, declarat incompatibil de ANI