Începând de luni, două linii noi de autobuz vor apărea pe traseele municipiului Buzău. Este vorba despre zona școlară 118 și zona școlară 119

Aglomerația din oraș, dar și solicitările părinților și cadrelor didactice a determinat conducerea TransBuz să caute o soluție pentru a ajuta elevii să ajungă mai ușor la școală. Așa se face că începând de luni, două linii noi vor apărea pe trasee. Este vorba despre zona școlară 118 care va merge de la Șoseaua Brăilei și până la Micro 14 și zona școlară 119 care va merge de la fostul liceu de poliție și va ajunge până la rondul de pe Oltului.

Programele de circulație ale autobuzelor vor fi făcute în funcție de orele la care intră și ies elevii de la ore. Mai exact, dimineața, la prânz și seara. Totodată, TransBuz a decis înființarea a două noi stații de autobus pe strada Transilvaniei.

Elevii vor putea circula pe zonele școlare cu abonamentele eliberate de unitățile de învățământ. Traseele zoneloe școlare pot fi consultate pe pagina de internet a TransBuz.

Articolul precedentPasajul de pe Unirii rămâne în continuare închis
Articolul următor„Mall de servicii”, in incinta Bazarului