Buzoienii îşi vor putea achita facturile în cadrul unui mall de servicii ce va funcționa în actuala clădire a Bazarului

În viitor, cetăţenii municipiului Buzău îşi vor putea achita facturile sau vor putea discuta cu funcționari ai Primăriei în cadrul unui mall de servicii ce va funcționa în actuala clădire a Bazarului. „A doua Primărie”, așa cum o numeșc edilii, va dispune de un ghişeu special, tocmai pentru ca buzoienii să nu mai facă multe drumuri.

Desemnarea câştigătorului licitaţiei pentru reabilitarea şi recompartimentarea Bazarului este doar o chestiune de zile. În acest context, primarul Buzăului a anunțat că există un proiect de amenajare și dotare a spațiului și de transformare a lui într-un mall de servicii.

Aceeasi metoda este aplicata la Oradea, acolo unde cetăţenii au posibilitatea să-şi achite amenzile, taxele şi impozitele, dar și să plătească diverse facturi, de la cele pentru energie, până la bilete de tren sau avion.

În primăvara acestui an, Bazarul a fost evacuat, din dispoziţia Primăriei. Comercianţii s-au mutat într-o clădire situată la câţiva metri de imobilul în care au stat mai bine de 20 de ani.

Articolul precedentDe luni, vor fi introduse autobuze speciale pentru elevi
Articolul următorVârstnică decedată, după ce a căzut în latrină