Daniela Oloș, o actriță care promitea mult, a fost accidentată grav, de un tren, în seara zilei de marți, între localitățile prahovene Tomșani și Cricov. 

Accidentul s-a produs marți, în jurul orei 21.00. Victima a fost transportată în stare de inconștiență la Spitalul Județean Ploiești și se află acum în comă.

Potrivit Ziarului Incomod, Daniela Oloș a luat un tren spre Buzău, orașul în care s-a născut, din Gara Ploiești Sud.

Femeia de 29 de ani a fost găsită apoi pe un câmp, între localitățile prahovene Tomșani și Cricov. Nu se știe încă dacă a fost împinsă din tren, s-a aruncat sau a căzut.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Daniela Oloș a rămas în amintirea profesorilor de la Liceul de Arte Margareta Sterian din Buzău ca un elev foarte bun, cu rezultate deosebite. A absolvit clasa a XII-a în anul 2008, iar visul său era să ajungă pe marile scene ale teatrului românesc.

Articolul precedent42 de primari buzoieni, între care 3 liberali, cer ca fosta prefectă Carmen Ichim să fie păstrată în funcție
Articolul următorFost procuror, prins încercând să plaseze bani falși pe piață