Adversar considerat facil, pentru HC Buzau, in Cupa Romaniei. Lupii vor intalni in deplasare divizionara secunda CSM Sighisoara, dupa ce in optimi buzoienii au eliminat pe CSU Poli Timisoara. Partida din optimi este programata pe 7 decembrie.

Federaţia Română de Handbal a stabilit partidele care vor avea loc în faza optimilor de finală a celei de-a doua competiţii interne ca importanţă în handbalul masculin. Astfel, 16 echipe au rămas în cursa pentru Cupa României, urmând ca din acestea să rămână opt, în urma unui singur meci. Pentru buzoieni, Cupa Romaniei ar putea deveni principalul obiectiv, mai ales după startul modest de campionat.

Șefii grupării buzoiene avertizează, însă, că Sighișoara nu va fi un adversar facil, în ciuda faptului că evoluează în liga secundă. La ardeleni evoluează mulți jucători cu potential, formați la Centrul Național de Excelență, handbaliști care sunt capabili de a realiza surpriza. În plus, lotul buzoian este decimat de accidentări.

CSM Sighișoara ocupă a patra poziție în seria C a ligii secunde, după Odorheiu Secuiesc,  Potaissa Turda și Universitatea Cluj.

Articolul precedentDebranșări în masă, la Buzău
Articolul următorUnde pleacă buzoienii, în vacanța de iarnă ?